Sport

Donaruma otkrio strahovite detalje pljačke: Bio sam pretučen, vezan i bespomoćan

Italijanski golman iz redova PSŽ-a Đanluiđi Donaruma, otkrio je detalje i scene u kojima se našao sa svojom porodicom dok su pljačkaši uzimali dragocenosti iz njegove kuće
Donaruma otkrio strahovite detalje pljačke: Bio sam pretučen, vezan i bespomoćanGetty © Claudio Villa

Donaruma je nedavno bio žrtva nemilih scena, kada su mu provalnici iz doma odneli dragocenosti vredne 500 hiljada evra, a na njega i porodicu fizički nasrnuli.

Poput scena iz holivudskih filmova, italijanski fudbaler bio je pretučen i vezan, dok je njegova supruga bila primorana da pljačkašima daje vredne stvari iz kuće.

Čuvar mreže PSŽ-a i italijanske reprezentacije otkrio je neke od zastrašujućih detalja.

"To je najgori osećaj koji možeš da iskusiš. Odjednom zatekneš neke ljude u kući u tri sata ujutru. Ja sam bio vezan, dok je Alesija bila primorana da im predaje sve vredno što imamo. Ne mogu izneti mnogo detalja, ipak je istraga u toku”, rekao je Donaruma za francuski "Libero".

"Bili smo preplašeni. Bio sam bespomoćan, vezan, nisam mogao da uradim ništa. Pritom ne pričam francuski toliko dobro, pa je bilo teško objasniti tim ljudima gde su sve stvari. A Alesija je, i dalje veoma uplašena, bila sa njima. Zaista trenuci dubokog užasa. Straha da će je povrediti", dodao je golman.

Donaruma je dodao da je na kraju morao da napusti svoj dom, kako bi policija završila istragu.

"Morali smo da izađemo da bi istraga bila izvršena. Privremeno smo ostali u hotelu", zaključio je.

image