Alarm u Londonu: Gazda Totenhema poručio - prodajte Kejna ako neće da potpiše

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Engleske mogao bi već ovog leta da promeni sredinu, prema pisanjima britanskih medija

Hari Kejn bi ovog leta ipak mogao da napusti Totenhem Hotspur i to nakon što je predsednik kluba Danijel Levi dobio naredbu vlasnika Džoa Luisa da to učini, ukoliko engleski napadač ne potpiše novi ugovor.

Kejn je legenda Totenhema, ali mu ugovor sa londonskim klubom ističe narednog leta, kada bi mogao da ode kao slobodan igrač i tako značajno finansijski oslabi "pevce".

Kako piše britanski "Telegraf", Luis je obavestio Levija da nije spreman da pusti Kejna, prvu zvezdu tima, da u leto 2024. napusti klub bez obeštećenja.

Bajern je već nedeljama zainteresovan za Kejna, navodno su te dve strane i stigle do dogovora oko ličnih uslova, ali Totenhem zahteva oko 100.000.000 funti ne bi li pustio strelca 213 golova u Premijer ligi.

Bavarci navodno spremaju treću zvaničnu ponudu Totenhemu, a sve će pratiti i Mančester junajted. "Crveni đavoli" finansijski mogu da izvedu ovaj posao, ali je pitanje koliko će Totenhem biti spreman da proda svog glavnog igrača rivalu iz Premijer lige.