Nastavlja se bajka: Mesi sa dva gola i asistencijom vodio Majami do nove pobede

Lionel Mesi ponovo je obradovao čitav Majami, pošto je sa dva gola i jednom asistencijom, vodio Inter do pobede nad Atlantom od 4:0

Lionel Mesi nastavlja svoju bajku u Interu iz Majamija. Od njegovog debija u novom klubu napravljen je holivudski spektakl.

Na tribinama su se našle brojne poznate ličnosti, od kojih većina o evropskom fudbalu ne zna ništa, ali su želele da budu deo događaja o kome priča ceo svet.

Vlasnik kluba legendarni Dejvid Bekam je plakao od sreće, žena Viktorija mu je brisala suze, dok su sve kamere sveta bile uperene u njih i svi su bili zadovoljni. 

Sada je Inter pobedio Atlantu rezultatom 4:0 u utakmici Liga kupa, a argentinski fudbaler je ponovo bio u centru pažnje. Ovoga puta je postigao dva gola i zabeležio asistenciju i time nastavio da oduševljava nove fanove.

Mesi je već u osmom minutu doveo svoj tim u vođstvo. Akciju je započeo Buskets, dodao loptu Leu, koji pogađa stativu, ali ekspresno reaguje na odbitak i ipak pogađa za 1:0.

Igrao se 22. minut kada je duplirao prednost nakon što je odigrao dupli pas sa Robertom Tejlorom.

Tejlor je potom bio strelac u 44. i 53. minutu, a kod drugog gola mu je asistent bio upravo Mesi.

Ono što su u klubu želeli postigli su - ljudi su počeli masovno da dolaze na stadione da gledaju Argentinca oko koga vlada totalna euforija.

Ipak, da se podigne nivo tamošnjeg fudbala potrebno je mnogo više od toga.