Sport

Mitrović na treninzima Fulama, gotovo izvesno propada transfer u El Hilal

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija na kojoj se u pozadini vidi srpski reprezentativac kako trenira, što je kasnije potvrđeno i iz kluba
Mitrović na treninzima Fulama, gotovo izvesno propada transfer u El HilalGetty © Kevin Sabitus / Stringer

Aleksandar Mitrović priključio se treninzima Fulama, što izvesno znači da nema ništa od transfera u saudijski El Hilal.

Menadžer londonskog kluba Marko Silva potvrdio je za britanske medije da Mitrović radi sa saigračima i da će pokušati što pre da ga spreme za start sezone.

"Da, Mitrović se vratio", rekao je Silva.

"To je proces i nije laka situacija. Nisam ovde da bih pričao o pregovorima i klubovima koji se povezuju sa njim. Ovde sam da govorim o mojim igračima. Da, sa ekipom je. Nadam se da ćemo ga spremiti koliko god je potrebno u sledećih nekoliko dana."

Srpski golgeter imao je bogatu ponudu El Hilala, hteo je da se pridruži Sergeju Milinković-Saviću, dogovor je bio skoro postignut, ali na kraju je londonski klub tražio previsoko obeštećenje.

Zbog toga se, kako su preneli mediji, naljutio na upravu kluba i rekao porodici da nikada više neće obući dres "kotadžera".

"Za mene, Mitrović nikad nije bio težak za treniranje. Nikad, nikad, nikad. Mnogo ljudi govori da ga okružuje aura, ali oni koji ga znaju, svesni su da nije težak za treniranje. Moramo da budemo iskreni sa njim. Biće dobro ako ostane."

Prema istim izvorima sa Ostrva, Al Hilal će sada pokušati da angažuje napadača Napaolija Viktora Osimena.

"Mitro me zna, i ja znam njega veoma dobro. Poznaje grupu sa kojom radimo. Sve što sam mu rekao i sve što je on rekao meni, ostaje među nama", zaključio je Silva.

image