Sport

Srbija "krade" Nemačkoj još jednog talenta? Aleksandar je novi biser Bajerna

Mlađani Pavlović je privukao pažnju partijama u dresu Bajerna na pripremama u Japanu, a on bi jednog dana mogao da obuče dres reprezentacije Srbije
Srbija "krade" Nemačkoj još jednog talenta? Aleksandar je novi biser BajernaGetty © Koji Watanabe / Stringer

Fudbalska reprezentacija Srbije mogla bi da dobije u budućnosti još jedno pojačanje iz dijaspore u Nemačkoj, pošto sve više pažnje privlači igrač Bajerna iz Minhena, Aleksandar Pavlović.

Ovaj 19-godišnjak je rođen u Minhenu i dobija sve više prilika u dresu Bajerna, pa je tako sada na pripremama šampiona Nemačke zaigrao protiv Mančester sitija.

No, da Srbija ima čemu da se nada od momka rođenog u Nemačkoj, pokazuje i objava trenera reprezentacije Srbije Kacuhita Kinošija, koji je uživo na delu gledao Pavlovića protiv Sitija.

On je objavio fotografiju i "podgrejao" glasine da bi Pavlović jednog dana mogao da zaigra za seniorsku selekciju "orlova". Štaviše, Pavlović je pre dve godine uzeo i srpsko državljanstvo, kako bi mogao da igra za omladinske selekcije Srbije.

Tako bi Pavlović u budućnosti mogao da pođe i stopama Lazara Samardžića, koji je ranije ove godine odlučio da ponese dres Srbije, iako je mogao da bude u konkurenciji za selekciju Nemačke.

image