Bahar nakon "petarde" nad Vojvodinom: Čeka nas još mnogo posla

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar rekao je posle pobede nad Vojvodinom (5:0) na startu Superlige Srbije, da njegova ekipa mora da igra još bolje i da ih čeka još posla

"Volimo mi da pobeđujemo, ali moramo da igramo bolje. Crveni karton, penal... taj početak nam je olakšao posao, to se dešava i dobro smo tad reagovali, ali moramo još bolje, čeka nas još posla", bili su prvi utisci izraelskog stručnjaka nakon meča.

Uporedio je trener Zvezde meč sa Vojvodinom, sa onim protiv Fjorentine, koji je završen istim rezultatom - 5:0.

"Naravno, drugačiji su takmičarski od prijateljskih mečeva, ali na nama je da nastavimo sa dobrom igrom i u predstojećim utakmicama'', istakao je Bahar.

Uprkos rezultatskom debaklu, trener Vojvodine Radoslav Batak nije bio nezadovoljan.

"Moram da budem iskren i objektivan, iako zvuči paradokasalno u ovom visokom porazu, ali imali smo mi sasvim dobre periode. Rano dobijen crveni karton, pa penal...Ipak, dobra stvar i za klub, i za ekipu i mene kao trenera, je što smo imali dva veoma mlada debitanta, Busnića i Jovanovića, a mislim da smo čak i sa 10 igrača bili hrabri. Ovakvoj Zvezdi stvorili smo tri, četiri stoodstotne šanse. Naravno, kad primite pet golova, ostaje samo da se izvuku pozitivne stvari. Naročito nama, pred četvrtak i APOEL, na koji pozivam sve naše navijače jer nam je podrška potrebna", rekao je Batak.