Sport

Milojević: Svaka greška u Evropi je skupa

Trener Crvene zvezde, Miloš Milojević, ocenio je da je njegova ekipa napravila previše grešaka u porazu od Monaka (4:1) u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope.
Milojević: Svaka greška u Evropi je skupa© FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ bg

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na gostovanju u Monaku sa 4:1 u meču šestog kola grupne faze Lige Evrope. Ubedljivim porazom, srpska ekipa završila je učešće u evropskim takmičenjima.

„Imali smo dosta problema po bokovima, nismo kontrolisali igru 'dva na dva', posle prvog primljenog gola sve se poremetilo“, rekao je trener Crvene zvezde Miloš Milojević posle poraza od Monaka (4:1).

Posle toga smo ušli u seriju grešaka, drugi gol, pa u drugom poluvremenu, autogol, poništen gol za 3:2, sve im je išlo na ruku. Sve u svemu, previše grešaka da bi rezultat bio bolji“, izjavio je Milojević na konferenciji za medije.

On je dodao da nije bilo problema u sredini terena i da smatra da nije pogrešio sa ofanzivnom postavom (Slavoljub Srnić na klupi) jer je pobeda bila neophodna za prolazak.

Nismo iskoristili našu šansu protiv Monaka u Beogradu i Ferencvaroša u Budimpešti. Bilo je hrabro da ovde tražimo 'brejk loptu', ali svaka greška u Evropi je skupa, pogotovo od najiskusnijih igrača. Nije dobro što smo ostali bez Evrope, ali iz svega moramo da izađemo jači“, poručio je Milojević.

image