Bahar: Želimo da budemo još bolji, teren i navijači bili jači od kiše

Trener Crvene zvezde Barak Bahar istakao je zadovoljstvo nakon pobede nad ekipom Napretka, ali i istakao da šampion Srbije može da igra još bolje

Crveno-beli ubedljivo su savladali Napredak sa 4:0, u meču drugog kola Superlige Srbije.

Šef struke Crvene zvezde Barak Bahar, izjavio je da je zadovoljan što je pitanje pobednika rešeno nakon 30-ak minuta igre.

"Počeli smo utakmicu bolje nego prethodnu, postigli tri gola u prvom poluvremenu, a u nastavku igre želeli da budemo još bolji, međutim, nije to lako, jer je pitanje pobednika već bilo rešeno", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde.

"Moramo da nastavimo u ovom ritmu. Kiša je baš padala na početku meča, posle slabije, ali teren je sjajan i vremenski uslovi nisu ništa pokvarili što se igre tiče. Ipak, siguran sam da bi bilo više navijača da je vreme bilo bolje. Zahvaljujem se svima koji su došli i bodrili nas", istakao je Bahar.

Izraelski strateg se osvrnuo i na činjenicu da, za sada, na devet mečeva ima devet pobeda kao trener Zvezde.

"Želimo još više da radimo kako bi se podigli na viši nivo, da budemo bolji. Volim što pobeđujemo, nije lako, ali znam da možemo i bolje".

Bahar je posebno pohvalio Srđana Mijailovića i golmana Omrija Glazera.

"Video sam odmah da može da pokrije više pozicija u timu i za sada sve to dobro radi. Srećan sam što ga imam. Glazer uvek ima impresivnu intervenciju, dve po meču i to nije puno posla, ali je bitno da drži kontinuitet. Svi su ostavili dobar utisak, dobro se ponašaju i žele da pobeđuju. Nije bilo lako igrati po ovakvom vremenu, ali našli smo rešenje, probaćemo da u narednim utakmicama budemo dobri i u drugim poluvremenima", poručio je Bahar.