Mbape će celu sezonu presedeti na tribinama? PSŽ postavio ultimatum prvoj zvezdi

Parižani će navodno odstraniti svog najboljeg fudbalera iz prvog tima ukoliko ne odluči da do kraja prelaznog roka produži ugovor sa klubom sa "Parka prinčeva"

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape neće biti u konkurenciji za prvi tim ako ne produži ugovor sa klubom iz Pariza, odlučilo je rukovodstvo šampiona Francuske, prenosi "Skaj sports".

Mbape ima ugovor sa Parižanima do juna naredne godine, a više puta je odbio da produži saradnju sa klubom. On je navodno poručio čelnicima kluba da ne želi u letnjem prelaznom roku da promeni sredinu, a rukovodstvo šampiona Francuske je potom odlučilo da svog najboljeg igrača odstrani iz prvog tima.

Mbape će najverovatnije celu narednu sezonu da provede na tribinama, ako ne promeni odluku i odluči da produži ugovor sa PSŽ-om, navode svetski mediji.

Prva zvezda PSŽ-a je razočarana transfer politikom kluba, a nedavno je odbio da pređe u El Hilal iako je PSŽ prihvatio ponudu ekipe iz Saudijske Arabije. On je planirao da u letnjem prelaznom roku pojača Real, ali je rukovodstvo madridskog kluba odlučilo da sačeka naredno leto kako bi francuskog reprezentativca dovelo bez obeštećenja.

"Skaj sports" navodi da rukovodstvo Pari Sen Žermena želi da pošalje poruku ostalim igračima da niko nije veći od kluba.