Čukarički čuva kapitena – Docić ne ide nigde, ostaje na Brdu do 2027. godine

Iskusni vezista je u klubu već sedam godina, a ukoliko ispuni novi ugovor, prebaciće i čitavu deceniju u belom dresu

Fudbaleri Čukaričkog spremaju se za jesen u evropskim takmičenjima, pošto su u petak zajedno sa predstavnicima FSS i UEFA obišli stadion u Leskovcu, gde će narednih meseci igrati međunarodne utakmice.

Ali beograddski klub je nastavio i da radi na očuvanju tima, pa je novi ugovor sa "brđanima" potpisao kapiten Marko Docić.

Kako je klub sa Banovog brda potvrdio na zvaničnom sajtu, Docić je produžio ugovor do leta 2027. godine. On je u Čukarički došao još 2016. godine iz Javora, pa bi tako u ovom klubu mogao da prebaci i čitavu deceniju angažovanja.

"Nekoliko puta sam već ponovio, sa ponosom ću to kazati i sada, Čukarički je moja kuća. Mnoge fudbalske ciljeve sam ostvario upravo na Banovom brdu, igram u klubu koji se u prethodim sezonama pozicionirao iza Crvene zvezde i Partizana, nastupao sam u Evropi, uslediće i debitantsko učešće u grupnoj fazi nekog od međunarodnih takmičenja. Srećan sam u Čukaričkom, imam još ambicija i potrudiću se da ih ostvarim u narednim godinama", rekao je Docić po potpisivanju novog ugovora.

Inače, Čukarički će krajem avgusta igrati u plej-ofu Lige Evrope protiv boljeg iz duela Olimpijakosa i Genka, a zagarantovano im je učešće u grupnoj fazi Lige konferencije, ako tu prepreku ne uspeju da premoste.