Ronaldo u čudu jer je Sergej proglašen za najboljeg igrača finala

Srpski reprezentativac ostao bez prvog trofeja od dolaska u Saudijsku Arabiju, ali je dobio nagradu za najboljeg igrača finala

Kristijano Ronaldo jeste nosio El Nasr do prvog trofeja u sezoni, ali je ostao u čudu kada je objavljeno da nije MVP finalnog meča arapske Lige šampiona.

Portugalac je sa dva pogotka doneo trijumf El Nasru protiv El Hilala (2:1) zbog čega je pomislio da bi trebalo da dobije i individualno priznanje.

Ono je otišlo u ruke srpskog reprezentativca, da bi kamera snimila odmah zatim Ronalda, koji se čudio i pokazivao da je on sa dva gola, ipak, zaslužio tu nagradu.

"Izuzetno sam ponosan što sam pomogao timu da osvoji ovaj važan trofej po prvi put! Hvala svima u klubu koji su učestvovali u ovom velikom uspehu i mojoj porodici i prijateljima što su uvek bili uz mene! Fantastična podrška naših fanova! Ovo takođe pripada vama", poručio je Ronaldo.

El Nasr ima velike ambicije za novu sezonu u prvenstvu Saudijske Arabije, pošto u prošloj nisu uspeli da osvoje titulu, do koje je došao El Itihad.