Sada vakcina nije problem – Đoković stigao u Ameriku

Posle jedne godine pauze, najbolji srpski sportista ponovo je kročio na američko tlo i moći će da učestvuje na turnirima koji slede

Novak Đoković završio je pripreme u Crnoj Gori i stigao u Sinsinati, gde će tokom sedmice nastupati na poslednjem mastersu pred Ju-Es open.

Đoković je na svom zvaničnom Instagram nalogu objavio video snimak sa nekoliko treninga, a onda su na društvenim mrežama osvanule i fotografije sa treninga koje je odradio u Americi.

Svetski "broj 2" vraća se na američki kontinent pošto mu prethodne sezone nije bilo dozvoljeno takmičenje kao nevakcinisanom strancu.

Navijači su ga sjajno dočekali, dosta vremena je proveo deleći autograme, a publika će imati prilike da ga gleda i u singl i u dubl konkurenciji.

Srpski teniser je slobodan u prvom kolu singla, a u drugom će igrati sa boljim iz meča između Španca Alehandra Davidoviča Fokine i Argentinca Tomasa Martina Ečeverija.

Novaka očekuje paklen žreb jer su u njegovom delu kostura Janik Siner, Danil Medvedev, Holger Rune...

Đoković će u dublu igrati sa sunarodnikom Nikolom Ćaćićem, a njihovi rivali u prvom kolu biće Britanac Džejmi Mari i Majkl Venus sa Novog Zelanda.

Masters u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od 6,6 miliona dolara.