Sport

Kaminski se obratio navijačima Partizana: Čujem da ste ludi za košarkom, došao sam da pobeđujem

Među crno-bele stiglo je NBA pojačanje koje odmah poručuje – idemo po pobede
Kaminski se obratio navijačima Partizana: Čujem da ste ludi za košarkom, došao sam da pobeđujemGetty © Tim Nwachukwu

Frenk Kaminski, novi košarkaš Partizana, izjavio je da je veoma uzbuđen zbog prilike da zaigra za Partizan.

Kaminski je sa novim klubom potpisao ugovor do leta 2024. godine.

"Uzbuđen sam zbog prilike koja mi se ukazala. Znam da dolazim u klub bogate istorije koji ima misiju da osvaja trofeje. Veoma sam srećan zbog prilike da igram velike mečeve. Podšrka navijača koju ovaj klub ima je luda i jedva čekam da zaigram pred njima", rekao je Kaminski koji sa majčine strane ima i srpske korene.

"Moja porodica je još uvek bliska sa srpskom zajednicom u Ilinoisu i Srpskom nacionalnom federacijom u Sjedinjenim Državama koja svake godine organizuje veliki košarkaški turnir. I ja sam nekada bio uključen u to."

On se osvrnuo i na igranje u Atlanti sa Bogdanom Bogdanovićem.

"Bilo je sjajno igrati sa njim. On je fantastičan košarkaš i još bolji prijatelj. Njega sam prvog pozvao kada se pojavila mogućnost da pređem u Partizan. On je rekao mnogo lepih stvari o klubu i gradu, što mi je pomoglo da donesem odluku o potpisivanju ugovora."

Za kraj, poslao je poruku navijačima crno-belih.

"Želim da navijači znaju da dolazim da se takmičim i pobeđujem. Svi mi govore da Partizan ima najbolje navijače na svetu i da su ludi za košarkom. Ne mogu da dočekam da zaigram pred njima", zaključio je Kaminski.

image