Novak otkrio zagonetnu čestitku i ko je "Đuško"

Nakon što je savladao Karlosa Alkraza u finalu Sinsinatija, Novak Đoković je na kameri potpisom čestitao "Đušku" rođendan, a nakon meča otrkio je kome je bila upućena

Spektakularno finale i još jedna vrhunska partija srpskog tenisera, ostavila je ljubitelje ovog sporta u čudu.

Iako 16 godina stariji od mladog španskog kolege Alkaraza, Đoković je i u četvrtom satu finala mastersa u Sinsinatiju, prikazivao možda i najbolji tenis u karijeri.

Maratonsko finale poslužilo mu je i kao "osveta" za poraz od Alkaraza u finalu Vimbldona ove godine.

Nakon meča, Đoković je imao reči hvale za Španca, kojeg je uporedio sa Rafaelom Nadalom.

Zagonetka koju je Novak postavio odmah po završetku meča, jeste ko je Đuško kojem je Novak čestitao rođendan porukom na kameri.

U pitanju je njegov brat Marko, koji je 20. avgusta proslavio rođendan.

"Osećao sam emocije kada sam pričao sa bratom. Srećan rođendan Đuško, nedostaješ mi brate, nedostaje mi porodica. Nekad sve uzimamo zdravo za gotovo, taj put, to je nekad po par meseci. Imaju ljudi mnoge teže probleme nego mi, ali treba pokazati koliko je stalo do te konekcije sa porodicom. I konačno, vi ste svi neverovatni, fantastična energija cele nedelje. Vi ste jedan od razloga zbog kojih igramo, 20 godina karijere i ovakvi momenti kroz koje prolazim su razlog zašto ostajem. Volim vas, vidimo se uskoro", izjavio je srpski teniser nakon meča.