Partizan otputovao u Dansku: Neće nam biti lako, ali želimo u grupnu fazu Lige konferencije

Igrači Partizana veruju da mogu da donesu dobar rezultat sa gostovanja Nordsjelandu

Kapiten fudbalskog kluba Partizan Svetozar Marković izjavio je da crno-bele očekuju zahtevne utakmice protiv Nordsjelanda u plej-ofu Lige konferencija.

Fudbaleri Partizana otputovali su u utorak u Dansku na prvi meč protiv Nordsjelanda, koji će biti odigran u četvrtak od 18.30 časova.

Partizan i Nordsjeland su igrali pre pet godina u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Crno-beli su tada u prvom meču u gostima pobedili 2:1, a u revanšu je bilo 3:2 za Partizan.

"Očekuje nas zahtevna utakmica. Mislim da su i oni dosta napredovali u odnosu na naše ranije mečeve, koje smo igrali pre pet godina. Neće biti lako, moramo da ostanemo koncentrisani, pošto želimo da obezbedimo grupnu fazu Lige konferencije", izjavio je Marković uoči odlaska u Dansku, preneo je zvanični sajt Partizana.

Marković je zajedno sa Danilom Pantićem igrao pre pet godina na mečevima protiv Nordsjelanda.

"Mnogo je vremena prošlo od tih utakmica, sigurno je da neće biti slična utakmica. Znamo da su dobra ekipa, pošto imaju mlade i talentovane igrače. Partizan od prvog minuta mora da igra pametno i da igra na rezultat: Utakmice u plej-ofu se igraju glavom i ne smemo previše da se zaletimo, pošto imamo dva meča", naveo je Pantić.

Revanš meč između Partizana i Nordsjelanda je na programu 31. avgusta u Beogradu.