Sport

"Đavolja rabota": Junajtedova četiri pojačanja poslednjeg dana prelaznog roka

Ekipa Erika ten Haga dobila je poker pojačanja u samom finišu letnje fudbalske pijace
"Đavolja rabota": Junajtedova četiri pojačanja poslednjeg dana prelaznog roka© Twitter / screenshot / @ManUtd

Čitavo leto je Mančester junajted pokušavao da napravi što je više moguće poslova, ali je dolazak novih igrača na "Old Traford" bio spor. Posle Mejsona Maunta, Andrea Onane i Rasmusa Hojlunda, više niko nije pojačavao redove tima Erika ten Haga.

A onda 1. septembra, poslednjeg dana prelaznog roka - čak četiri pojačanja. U Junajted su stigli Sofjan Amrabat, Džoni Evans, Serhio Regilon i Altaj Bajindir.

Junajted je čitavo leto želeo pojačanja na sredini terena i rešenje za to je bio Sofjan Amrabat, 27-godišnji Marokanac iz redova Fjorentine. Amrabat je na kraju potpisao, ali samo na pozajmici koju će Junajted platiti 10.000.000 evra, uz mogućnost otkupa ugovora.

Stigao je i Džoni Evans, nekadašnji štoper Junajteda koji je bio bez kluba i koji je trenirao čitavo leto sa ekipom. On će u odbrani ponuditi iskustvo i biti dodatna rezervna opcija holandskom stručnjaku.

Na pozajmicu je stigao i Serhio Regilon, Španac iz redova Totenhema, koji je opcija na levom beku posle povrede Luka Šoa, dok je Altaj Bajindir došao za 5.000.000 evra iz Fenerbahčea i biće rezervni golman upravo već pristiglom Andreu Onani.

image