"Đavolja rabota": Junajtedova četiri pojačanja poslednjeg dana prelaznog roka

Ekipa Erika ten Haga dobila je poker pojačanja u samom finišu letnje fudbalske pijace

Čitavo leto je Mančester junajted pokušavao da napravi što je više moguće poslova, ali je dolazak novih igrača na "Old Traford" bio spor. Posle Mejsona Maunta, Andrea Onane i Rasmusa Hojlunda, više niko nije pojačavao redove tima Erika ten Haga.

A onda 1. septembra, poslednjeg dana prelaznog roka - čak četiri pojačanja. U Junajted su stigli Sofjan Amrabat, Džoni Evans, Serhio Regilon i Altaj Bajindir.

Junajted je čitavo leto želeo pojačanja na sredini terena i rešenje za to je bio Sofjan Amrabat, 27-godišnji Marokanac iz redova Fjorentine. Amrabat je na kraju potpisao, ali samo na pozajmici koju će Junajted platiti 10.000.000 evra, uz mogućnost otkupa ugovora.

Stigao je i Džoni Evans, nekadašnji štoper Junajteda koji je bio bez kluba i koji je trenirao čitavo leto sa ekipom. On će u odbrani ponuditi iskustvo i biti dodatna rezervna opcija holandskom stručnjaku.

Na pozajmicu je stigao i Serhio Regilon, Španac iz redova Totenhema, koji je opcija na levom beku posle povrede Luka Šoa, dok je Altaj Bajindir došao za 5.000.000 evra iz Fenerbahčea i biće rezervni golman upravo već pristiglom Andreu Onani.