Zvezda objavila cenu paketa karata za Ligu šampiona

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštila je da će prodaja paketa kompleta karata za Ligu šampiona početi 12. septembra

Šampion Srbije je ranije saznao da će u grupnoj fazi elitnog takmičenja igrati protiv Mančester sitija, Lajpciga i Jang Bojsa.

Crvena zvezda je izdala saopštenje da će 12. septembra u prodaju pustiti paket karata za utakmice grupne Lige šampiona.

Paket uključuje utakmice koje će crveno-beli odigrati na stadionu "Rajko Mitić" protiv Jang Bojsa (4. oktobar), Lajpciga (7. novembar) i Mančester Sitija (13. decembar).

"Crveno-beli su vredno radili na pripremama za Ligu šampiona, a uz poslednja pojačanja u odbrani, sredini i napadu, verujemo da će Crvena zvezda oduševiti igrom i stavom na terenu, a uz malo sportske sreće i velike podrške od početka ove godine ostaviti značajan trag na evropskoj fudbalskoj sceni. Pozivamo sve navijače da budu deo Lige šampiona i pruže podršku od početka kupovinom paketa karata za najkvalitetnije fudbalsko takmičenje, koji će se u prodaji naći već od utorka 12. septembra i trajaće do 19. septembra, zaključno do 19 časova tog datuma", saopštili su iz redova Crvene zvezde.

Prodaja paketa ulaznica na blagajnama će početi 16. septembra.

"Paketi karata će se prodavati po specijalnim promotivnim cenama, a za onlajn kupovinu naš klub je obezbedio popust od 500 dinara. Uslov za kupovinu paketa karata za Ligu šampiona je aktivna članarina za sezonu 2023/24. Cene paketa karata za grupnu fazu Lige šampiona su sledeće:

Sever/Jug – 9.000 dinara (8.500 onlajn)
Istok – 19.500 dinara (19.000 onlajn)
Zapad – 22.500 dinara (22.000 onlajn)

Crvena zvezda se zahvaljuje navijačima na rekordnoj prodaji Premijum sezonskih karata i članarina ove sezone i poziva sve zvezdaše da što pre obezbede svoje mesto, jer je broj paketa koji je pušten u prodaju limitiran", dodaje se u saopštenju.