Sport

Šut zvezde Real Madrida završio na terasi, a stanar je sve snimio

Federiko Valverde je pokušao da svom timu donese preko potrebno izjednačenje na meču protiv Rajo Valjekana, ali je samo uspeo da "pokloni" loptu jednom stanaru obližnje zgrade.
Šut zvezde Real Madrida završio na terasi, a stanar je sve snimio© Twitter/screenshot/@WolfRMFC

Fudbaleri Real Madrida doživeli su šokantan poraz od Rajo Valjekana 3:2 i u spektakularnom meču u nedelju uveče prepustili prvo mesto na tabeli rivalskoj Barseloni. Ali jedan od najzanimljivijih momenata sa tog meča nema nikakve veze ni sa jednim od pet postignutih golova.

Vezista Reala Federiko Valverde navikao je navijače na sjajne golove, ali u jednoj situaciji pri vođstvu domaćih nije bio ni blizu. Ipak, njegov udarac je putem društvenih mreža obišao čitav svet.

Utakmica u Valjekasu donela je mnogo drame, a udarac Valverdea u finišu meča umesto u golu Rajo Valjekana završio je - na terasi jednog stanara u obližnjoj zgradi. Naime, iza jednog od golova stadiona Raja nalazi se stambena zgrada.

Valverde je posle jedne odbijene lopte želeo da razornim udarcem donese Realu izjednačenje, ali je njegov udarac bio toliko neprecizan da je završio na terasi jednog od stanova pomenute zgrade. Da sve bude još bolje, stanar tog stana je bio na terasi i snimao je dešavanja na terenu, kada je lopta posle Valverdeovog udarca krenula da ide u njegovom pravcu.

Ona je pala baš u njegovu terasu, a na snimku se može videti kako je pomenuti gledalac i prigrabio loptu koja je završila daleko preko gola Rajo Valjekana.

image