Zvezda pušta u prodaju karte za Jang Bojs - na Ligu šampiona za 3.500 dinara

FK Crvena zvezda objavio je da u subotu pušta u prodaju ulaznice za premijerni meč u Ligi šampiona na stadionu "Rajko Mitić"

Crveno-beli će 4. oktobra od 21.00 u drugom kolu Lige šampiona ugostiti švajcarski Jang Bojs, a najjeftinije ulaznice koštaju 3.500 dinara.

Naravno, radi se o ulaznicama za severnu i južnu tribinu, dok istočna tribina košta 7.500 dinara. Cena za Zapad iznosi 8.500 dinara, a članovi kluba za svaku od ovih ulaznica mogu da računaju na popust od 500 dinara.

Ulaznice će biti moguće kupiti onlajn, kao i na blagajnama Zvezdinog stadiona, a još uvek su u ponudi i sezonske ulaznice, odnosno paketi za sve mečeve elitnog takmičenja.

"Obaveštavamo sve Zvezdaše da su od subote 23. septembra u slobodnoj prodaji i pojedinačne ulaznice za utakmicu Crvena zvezda – Jang Bojs. Ulaznice se kupuju onlajn ili na blagajni stadiona i svaki kupac može da kupi do četiri karte. Posebno hvala kažemo našoj crveno-beloj porodici, našim članovima, kojih je ove godine vipe nego ikad i zato smo kao zahvalnicu pripremili 500 dinara niže cene za sve one koji su deo Crvene zvezde. Sa članarinom, pored prioritetne kupovine ulaznica po povlašćenim cenama, očekuje vas još mnogo pogodnosti kao što su popusti u Red Star šopu, ali i kod naših partnera", stoji u saopštenju Zvezde.

Crveno-beli su saopštili da svaki kupac može da kupi najviše četiri karte ili četiri paketa za Ligu šampiona.