Sport

Velike tenzije u El Hilalu, Nejmar i trener na ivici fizičkog obračuna

Kako pišu španski mediji, Brazilac Nejmar umalio se potukao sa trenerom El Hilala Žoržom Žezusom, nakon remija u azijskoj Ligi šampiona
Velike tenzije u El Hilalu, Nejmar i trener na ivici fizičkog obračunaGetty © Francois Nel

Nije dugo vremena bilo potrebno Nejmaru da u negativnom kontekstu dospe na naslovne strane po dolasku u Saudijsku Arabiju.

Na njegovu žalost, pažnju nije privukao vrhunskim partijama koje se od njega očekuju.

Kako prenosi katalonski portal "Mundo Deportivo", Nejmar je nakon veoma loše partije u azijskoj Ligi šampiona, umalo ušao u fizički obračun sa svojim trenerom.

"Nejmar se umalo potukao sa Žesusom nakon remija u azijskoj Ligi šampiona i odmah nakon toga zatražio je njegovu smenu od čelnika kluba. Brazilac se nije proslavio u tom meču, ispromašivao se i rizikovao crveni karton, pa je zbog toga u svlačionici došlo do rasprave", navodi "Mundo Deportivo".

Dodaje se da su se čelnici El Hilala sastali sa portugalskim trenerom.

"Trener Žesus mu je oštro zamerio, a prema izveštajima medija, umalo je došlo do fizičkog sukoba. Direktori El Hilala sastali su se sa trenerom i upozorili ga da bi uskoro mogao da dobije otkaz ako ne popravi stanje u klubu", dodaje se.

Delovalo je da je El Hilal odlično ušao u novu sezonu, ali sukob na relaciji jednog od najzvučnijih igrača lige i trenera, u velikoj meri može potpuno okrenuti tok sezone.

image