Hvang: Jedva čekam derbi na "Marakani", Radnički da bude uvertira za Jang Bojs

Fudbaler Crvene zvezde In Bom Hvang, izjavio je za klupski sajt da se raduje što će imati priliku da u subotu zaigra prvi put na domaćem stadionu i pred crveno-belim pristalicama

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 18:05 časova dočekati niški Radnički na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 10. kola Superlige Srbije.

Meč je pomeren sa nedelje za subotu, a prethodno kolo, u kojem je trebalo da se odigra "večiti derbi", odloženo je zbog dana žalosti.

Priliku da prvi put zaigra pred svojim navijačima, imaće Zvezdin novajlija In Bom Hvang.

"Iskreno, jedva čekam da istrčim na Marakanu i zaigram pred Zvezdinim navijačima. Slušao sam mnogo priča i gledao klipove kako navija Zvezdina publika, a deo toga sam osetio na meču protiv Čukaričkog. Ipak, Marakana je nešto posebno i verujem da će atmosfera biti sjajna, te da će navijači ispuniti tribine", istakao je Hvang.

Fudbaler iz Južne Koreje, dodaje da njegov tim očekuje teška utakmica sa Radničkim iz Niša.

"Pozivam navijače da dođu protiv Radničkog i da pobedom napravimo uvertiru za Jang Bojs. Znam da svi govore samo o toj utakmici, ali je i Superliga važna i moramo da budemo na visini zadatka. Potpuno smo fokusirani na Radnički, ne dozvoljavamo da se govori o bilo čemu drugom, tako da verujem da ćemo uz veliku podršku uspeti da zabeležimo pobedu i što je jednako važno, da kvalitetom fudbala zadovoljimo publiku", zaključio je Hvang.

Srpski tim se u sredu od 21.00 u meču drugog kola grupne faze Lige šampiona, sastaje sa švajcarskim timom Jang Bojs.