Sport

Duljaj: Nama Napredak nikako ne leži

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj rekao je da njegovu ekipu očekuje teško gostovanje Napretku, ali je istakao da crno-beli žele da nastave pobedničku seriju u Superligi Srbije
Duljaj: Nama Napredak nikako ne leži© FK Partizan

"Ne bih rekao da je olakšavajuća okolnost što nismo igrali derbi (protiv Crvene zvezde), jer smo se pripremali za tu utakmicu... ali, se to sad sve promenilo. U septembru smo imali samo tri utakmice. Čini mi se da smo Napredak i mi malo ispali iz takmičarskog ritma", rekao je Duljaj, pa potom prokomentarisao narednog protivnika:

"Napredak je tradicionalno izuzetno težak protivnik za Partizan, mnogo puta nam je oduzimao ključne bodove... Očekuje nas teška utakmica. Dobro je što je utakmica pomerena za dan ranije, pošto će biti lepa prilika da veliki broj navijača dođe i pogleda lepu fudbalsku predstavu".


Crno-beli su trenutno drugi na tabeli sa 19 bodova, koliko ima i prvoplasirani TSC, dok je Napredak na 14. poziciji sa sedam osvojenih bodova.

"Imate tim koji vam jednostavno ne leži, nama je to Napredak koji na svom terenu igra odlično protiv Partizana. Mi imamo naš cilj, a to je nastavimo pobednički niz. Uz dobru podršku navijača, možemo da dođemo do tri boda, iako neće biti lako", zaključio je Duljaj.

Utakmica 10. kola SLS između Napretka i Partizana igra se u nedelju od 17.00.

image