Sport

Partizan preduhitrio Piksija: Mihajlo Ilić na konačnom spisku Srbije

Mladi štoper će se odazvati pozivu selektora za predstojeće kvalifikacione utakmice
Partizan preduhitrio Piksija: Mihajlo Ilić na konačnom spisku Srbije© Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće tokom oktobra dve kvalifikacione utakmice u okviru borbi za plasman na Evropsko prvenstvo 2024. godine, a među igračima koje će Dragan Stojković pozvati biće zasigurno i jedan igrač Partizana.

Iako je Stojković saopštio samo širi spisak igrača za utakmice protiv Mađarske i Crne Gore, iz FK Partizan su bili brži i već saopštili da je defanzivac tog kluba ostao na konačnom spisku.

Talentovani Ilić se prvi put pojavio na nekom Stojkovićevom spisku, što je bilo iznenađenje, a sada je potvrđeno da on neće "otpasti" kada bude objavljen skraćeni spisak.

"Kao i svaki igrač koji razmišlja kako je čast igrati za reprezentaciju Srbije, tako sam se i ja potajno nadao da je poziv moguć. Značilo mi je i što sam se nedavno našao na širem spisku, ali sam svestan da je ovo tek prvi korak koji samo govori da je neko video moj rad i zalaganje u Partizanu. Na meni je sada da se još više dokazujem, jer samo dobre igre i fudbalsko sazrevanje mogu biti preporuka za ubuduće. Hvala selektoru Stojkoviću, daću najbolje od sebe", izjavio je 20-godišnji Ilić za sajt kluba.

Srbija će 14. oktobra igrati protiv Mađarske u Budimpešti, a potom 17. oktobra dočekuju Crnu Goru.

image