Milojević: Još jednom smo pokazali da je Zvezda najbolja

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević bio je veoma zadovoljan trijumfom njegovog tima na gostovanju protiv Čukaričkog.

Trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević izjavio je da je njegov tim zasluženo stigao do pobede nad ekipom Čukaričkog.

Crveno-beli su u četvrtak na Banovom brdu slavili protiv Čukaričkog rezultatom 2:0 u zaostalom meču sedmog kola Superlige Srbije.

"Veoma dobar meč, taktički smo bili sjajni i kreirali mnogo prilika u prvom poluvremenu. Postigli smo lep gol, bili u prilici da u nekoliko navrata povećamo prednost, a ono što mene raduje je odnos posle pogotka. Imao je Čukarički nekoliko minuta u drugom poluvremenu u kojima su 'nadošli', ali sve ostalo smo mi kontrolisali i zasluženo pobedili", rekao je Milojević, preneo je zvanični sajt kluba.

Crvena zvezda će u poslednjem kolu ovog dela sezone u nedelju gostovati Radniku u Surdulici u 19. kolu nacionalnog prvenstva.

"Ovo je trijumf kolektiva i pobeda za igrače, jer smo i pored mnogo kadrovskih problema pokazali da imamo najbolju ekipu sa najboljim fudbalerima. Sve je bilo lakše uz ovakvu podršku, osećali smo se kao kod kuće. Odlična atmosfera i uslovi za igru, tako da, mnogo lepih stvari večeras", dodao je Milojević.

Crvena zvezda je prva na tabeli Superlige Srbije sa 10 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan.

"Nama je motiv da pobedimo na svakom meču, a ne možemo da kontrolišemo šta rivali rade. I pre utakmice dok nismo znali, kao i posle kad smo čuli rezultat sa meča večitog rivala, imali smo jasan cilj da pobedimo. Ne kalkulišemo. Treba nam i protiv Radnika maksimalna ozbiljnost, pogotovo jer smo se tamo 'okliznuli' prošle godine, tako da ih ne treba potcenjivati. Situacija na tabeli je takva da su na začelju, ali će u nedelju biti domaćini i sigurno će, kao i svi, imati veliki motiv da se dokažu protiv Zvezde", zaključio je Milojević.