Obradović: Očekivali smo teži meč, igrali smo pametno

Trener Partizana Željko Obradović, izjavio je nakon ubedljive pobede nad ASVEL-om, da su njegovi momci odlično reagovali posle prvog kola i pametnom igrom izborili pobedu u Evroligi

Partizan je ubedljivo i rutinski savladao ASVEL u Lionu sa 88:62.

Crno-beli su tako došli do prve pobede u novoj sezoni Evrolige, pošto su u prvom kolu bili poraženi od Makabija.

Zadovoljan nakon meča, bio je srpski stručnjak na klupi Partizana, Željko Obradović.

"Prošle nedelje smo započeli takmičenje u Evroligi na veoma loš način, nakon čega smo pričali sa igračima i pokušali da na različite načine shvatimo kako je neophodno da igramo, ukoliko želimo da igramo dobre utakmice, rekao je Obradović posle pobede.

"Večeras smo startovali dobro, sa mnogo trčanja i dobrom igrom u odbrani. Generalno, igrali smo pametno u napadu i koristili smo kvalitet našeg tima. Mislim da je ASVEL bolja ekipa od onoga što je prikazao", istakao je Obradović na konferenciji za medije.

Srpski stručnjak dodao je da je očekivao teži meč.

"Čestitam mojim momcima na pobedi, bila je lepa atmosfera i želim da se zahvalim svim našim ljudima koji su došli da podrže Partizan, to je za nas jako važno. Nismo očekivali ovako lak meč. Mislili smo da će biti drugačije. Pričali o svemu, pogotovo posle meča ASVEL-a i Zvezde. Ovo je opasno po nas, jer na ovakvim utakmicama ekipe ne moraju da igraju čvrsto u Evroligi", poručio je Obradović.