Sport

Nova sezona "časova ljubavi" počinje - Partizan protiv Barselone pred svojim navijačima

Košarkaši Partizana igraju protiv Barselone u trećem kolu Evrolige. Meč se igra u "Štark areni", počinje u 18.30, a tok meča možete pratiti na našem portalu

Čekanju je kraj, Partizan igra prvi evroligaški meč u novoj sezoni pred svojom publikom.

Karte za meč su rasprodate, pa se očekuje da košarkaška Evropa ponovo vidi spektakl u Beogradu.

Crno-beli dočekuju ekipu koja i ove sezone ima najveće ambicije, pa se očekuje i spektakl na parketu.

"Igramo protiv ekipe koja je među glavnim favoritima. U seriji su izvanrednih rezultata i, što je još važnije, igraju vrlo dobro. Imaju izvanredan tim, očekuje nas jedna teška utakmica", rekao je trener Partizana, Željko Obradović, na konferenciji za medije.

Košarkaši Partizana će prvi put igrati pred svojim navijačima u Evroligi. Crno-beli su u prvom kolu u gostima poraženi od Makabija (81:96), a potom su u Francuskoj pobedili Asvel (88:62).

"Naravno da smo srećni što ćemo konačno igrati pred našim navijačima, očekujemo da to bude kao i prošle godine, kada je u pitanju atmosfera na tribinama. Nije raspored toliko bitan, moraš pre ili kasnije da igraš protiv svih ekipa. Baš zbog poraza od prošle godine bi motivacija trebala biti veća, mada smo dobro igrali te utakmice. Ako želimo da budemo u utakmici, moramo da odigramo maksimalno dobro", dodao je trener Partizana.

Zek Ledej očekuje veliku podršku navijača.

"Biće neverovatna atmosfera od strane velikog srpskog naroda, srpskih braća i sestara. Spreman sam da izađem i borim se žestoko", rekao je Ledej na konferenciji za medije.

On je istakao da igrači Partizana moraju da prate instrukcije trenera Željka Obradovića.

"Imaju puno košarkaša u timu koji su pobeđivali na visokom nivou. Nikada ne potcenjuj karakter šampiona. Bez obzira koliko se menjaju treneri, menadžeri, ljudi koji brišu pod, nikada ne potcenjuj srce šampiona. Imamo plan igre da zaustavimo svakoga", dodao je Ledej.

Meč se igra u "Štark areni", počinje u 18.30, a tok meča možete pratiti na našem portalu.

image