Sport

Ivanišević upozorava i Novaka: Nadal će biti najopasniji na Rolan Garosu i Olimpijskim igrama

Trener najboljeg igrača sveta ne veruje da će legendarni Španac biti bezopasan uprkos dugoj pauzi
Ivanišević upozorava i Novaka: Nadal će biti najopasniji na Rolan Garosu i Olimpijskim igramaGetty © Sarah Reed / Stringer

Goran Ivanišević veruje da će veliki rival Novaka Đokovića u 2024. godini biti niko drugi do - Rafael Nadal.

Trener najboljeg tenisera sveta je u razgovoru za španske medije otkrio kakva su njegova očekivanja od legendarnog Majorčanina, kada se naredne godine bude vratio na teren.

Nadal je propustio gotovo kompletnu 2023. godinu zbog problema sa povredama, ali Ivaniševića to ne zavarava i on veruje da će Španac biti izuzetno opasan i na Rolan Garosu i na Olimpijskim igrama u Parizu.

"Uveren sam da će Nadal biti dobro. Ja se ne bih vraćao ako ne bih bio spreman, a uveren sam da će on na Rolan Garosu biti opasan. Zapravo mislim da će biti najopasniji tu jer niko nije dominantan ni na jednom mestu kao Nadal na Rolan Garosu. Moguće je da će u godini Olimpijskih igara u Parizu želeti duplu krunu", rekao je Ivanišević, imajući u vidu da će se oba takmičenja igrati na istom kompleksu.

Nadal je trenutno tek 239. teniser sveta jer je ove sezone nastupio samo na Australijan openu. Najavio je povratak na teren početkom naredne sezone.

image