Sport

Lesor na udaru kritika navijača Panatinaikosa: Vrati se u mali klub iz Srbije

Francuski košarkaš Matijas Lesor, koji je u novoj sezoni pojačao ekipu Panatinaikosa, našao se na udaru kritika navijača grčkog kluba, koji mu zameraju prečesto pominjanje i povezanost sa srpskim Partizanom

Otišao je Matijas iz Partizana, ali nije Partizan iz njega, utisak je nakon ranog dela nove košarkaške sezone.

Francuski centar u nekoliko navrata i intervjua pominjao je srpski tim, kao i saigrače i prijatelje koje je stekao u njemu.

Prečesto pominjanje i povezanost sa crno-belima, očito je zasmetala navijačima Panatinaikosa, čiji je Leosr član.

Lesor se nakon "večitog" derbija u petom kolu Evrolige, putem video-poziva, čuo sa Aleksom Avramovićem.

Nekadašnji košarkaš Partizana, ali i Crvene zvezde, proslavio je pobedu crno-belih i pozdravio svoje nekadašnje saigrače.

Grčkim navijačima se to nije svidelo, te ga nisu štedeli u komentarima na društevnim mrežama.

"Ako ti toliko nedostaje Partizan, vrati se! Panatinaikos je najveći klub u Evropi i blagosloven si što si ovde. Prestani sa ovim i igraj košarku", bio je jedan od komentara.

"Moraš da poštuješ dres koji nosiš. Ako ti se ne igra za ovaj tim, slobodno idi. Ne trebaju nam igrači koji ne poštuju klub. Ako nisi shvatio da igraš za jedan od najboljih evropskih timova, onda idi".

Panatinaikos je napravio neke od najvećih transfera u Evroligi, pa sa razlogom predstavljaju glavnog favorita za osvajanje titule.

Ipak, tim iz Atine ima tek jednu pobedu u uvodne četiri utakmice, pa navijači "zelenih" nemaju baš mnogo razloga za radovanje i optimizam.

"Igraš za Panatinaikos. Ako ti se ne sviđa, odrekni se ugovora i vrati se u mali klub iz Srbije", komentar je koji je Lesor dobio.

image