Đoković i Kecmanović vežbaju za Dejvis kup: U Parizu rivali nekadašnji i budući grend slem šampion

Srpski teniseri će u prestonici Francuske nastupiti i u dubl konkurenciji, a na startu turnira će igrati protiv Stena Vavrinke i Janika Sinera

Novak Đoković je u petak saznao moguć put na mastersu u Parizu i eventualne rivale koji bi mogli da ga sačekaju na putu ka završnici poslednjeg turnira iz serije ATP 1000 u sezoni.

Ali najbolji teniser sveta će u "Bersiju" igrati i u dublu sa Miomirom Kecmanovićem, a na žrebu su dobili izuzetno zanimljive rivale u prvom kolu.

Đoković i Kecmanović će igrati protiv Stena Vavrinke i Janika Sinera, takođe dvojice sjajnih singl tenisera koji su odlučili da se udruže na turniru u Parizu. Ipak, pobednik ovog okršaja imaće težak zadatak u drugom kolu.

Tamo će čekati treći nosioci, indijsko-australijskim tandem Roham Bopana i Metju Ebden. U dubl takmičenju u Parizu je još neokliko neočekivanih timova, poput Karena Hačanova i Andreja Rubljova iz Rusije, kao i domaćih igrača Rišara Gaskea i Artura Fisa.

Svakako je da će Đokoviću najveći fokus biti na singl konkurenciji, ali biće interesantno videti kako će srpska kombinacija nastupiti, imajući u vidu da se bliži i završnica Dejvis kupa u Španiji narednog meseca.