Partizan melje na snagu stranaca: Trio pogodio - Voždovac je 11. "recka" u nizu

Fudbaleri Partizana savladali su Voždovac 3:0 u nedelju uveče, u okviru 13. kola Superlige Srbije, čime su stigli do 11. uzastopne pobede u domaćem šampionatu

Crno-beli su slavili po drugi put ove nedelje i to zahvaljujući svojim letošnjim pojačanjima iz inostranstva.

Partizan je posle prvog poluvremena u kom su dominirali, ali nisu uspevali da "načnu" protivnika, u tome uspeli u ranoj fazi nastavka. Ksander Severina je pogodio u 54. minutu, a dva minuta kasnije Gajas Zahid je bio precizan.

Kod oba pogotka asistent je bio Bibars Natho, da bi po njegovom izlasku, jedanaesterac u 84. minutu uspešno izveo Mateus Saldanja. To je bio deveti gol Brazilca u Superligi ove sezone, čime je učvrstio vodeću poziciju u trci za najboljeg strelca prvenstva.

Tako je Partizan nastavio da ređa pobede, nakon što su jedini remi u sezoni ostvarili u prvom kolu protiv TSC-a. Sada ekipa Igora Duljaja ima 34 boda, sedam više od drugoplasirane Crvene zvezde, doduše uz jednu utakmicu više u odnosu na "večitog" rivala.

Partizan će naredne srede 1. novembra gostovati Jedinstvu iz Uba u Kupu Srbije, a naredne nedelje Novom Pazaru u meču 14. kola Superlige. Voždovac će gostovati pančevačkom Dinamu u Kupu Srbije, a potom ugostiti Radnički iz Niša u prvenstvu.