Bahar veruje u Zvezdu: Možemo da prezimimo u Evropi, da smo dali gol u poslednjem minutu...

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su 2:1 od Lajpciga u meču 4. kola grupne faze Lige šampiona, što je njihov drugi poraz od nemačkog tima u dve nedelje

Trener crveno-belih Barak Bahar, ipak, i pored samo jednog osvojenog boda u dosadašnjem toku takmičenja veruje da će se njegova ekipa plasirati u nokaut fazu Lige Evrope.

"U prvom poluvremenu smo zaslužili da primimo i više golova, ali u nastavku smo igrali dosta bolje i imali dobar momentum. Na 0:1 smo mogli da izjednačimo, potom i smanjili na 1:2 i na posletku zamalo remi. Da smo pogodili u poslednjem minutu, sad bi bila druga priča", rekao je Bahar nakon meča.

"Očekujemo više od sebe, pogotovo rezultatski, ali mislim da se u svakoj utakmici dobro borimo. Bilo je tako i protiv Sitija i Lajpciga u gostima. Budemo blizu da napravimo rezultat. Na kraju smo razočarani bili, ali moramo da gledamo napred. Bitna nam je i Superliga, da navijači dođu, da pobedimo sledeću utakmicu i mirno odemo na reprezentativnu pauzu. Posle toga je Jang bojs, i to je sada najvažnija utakmica u Ligi šampiona za nas", istakao je Izraelac.

On je dodao da ideja sa startnih 11 bez klasičnog napadača nije uspela.

"Shvatili smo da moramo da menjamo i to je moj posao da reagujem kada stvari ne funkcionišu. Srećan sam što smo dobro počeli u nastavku, i što su svi sa klupe pružili doprinos. Malo nam je nedostajalo da osvojimo bod."

Bahar je poručio da veruje da će Zvezda prezimiti u Evropi.

"Imali smo i uspone i padove tokom utakmica u Ligi šampiona, ali smo hteli da budemo hrabri. U prvom poluvremenu nismo uspeli, u drugom smo igrali na 'sve ili ništa'. Malo nam je nedostajalo i moramo da ostanemo pozitivni. Rezultat nije dobar, ali imamo još dve utakmice u Ligi šampiona i dugu sezonu ispred sebe", zaključio je Bahar.