Ronaldo napravio problem pred Mundijal - saigrač neće ni da ga pogleda

Povela se nova polemika o mogućim neslaganjima u selekciji Portugalije, a sve zbog Kristijana Ronalda.

Svetsko prvenstvo počinje za pet dana, a Kristijano Ronaldo se sprema za svoje poslednje učešće na najvećoj smotri. Isti je slučaj i sa njegovim velikim rivalom Lionelom Mesijem.

No, dok Argentinac u miru želi da povede Argentinu ka tituli prvaka sveta, Portugalac je u centru zbivanja zbog svog nedavnog intervjua u kom je kritikovao sve u Mančester junajtedu. Zbog toga svi svetski mediji bruje o snimcima iz portugalske selekcije, koje navode na zaključke da odnosi u timu nisu idealni.

Utorak je bio buran dan u reprezentaciji Portugalije, a prvi problem je nastao kada se pojavio video snimak pozdrava Ronalda i njegovog saigrača iz Junajteda, Bruna Fernandeša.

Ronaldo je prethodno kritikovao loše standarde u Mančester junajtedu, izvređao bivšeg trenera Ralfa Rangnika i rekao da nema poštovanja za aktuelnog menadžera Erika ten Haga. A onda se pojavio snimak krajnje hladnog pozdrava Fernandeša i Ronalda, na kom mlađi od dvojice Portugalaca navodno nešto govori Kristijanu, što dovodi do njegove zbunjene reakcije.

Mnogi su to odmah povezali sa Ronaldovim nedavnim intervjuom za britanski "San", koji je podigao mnogo bure na Ostrvu. nakon što su izvori bliski Fernandešu brže-bolje pohitali da objasne kako se radilo o internoj šali i da nema povoda za priču, pojavio se novi snimak.

Tokom popodneva, Portualci su bili na treningu, a na njemu su mnogi primetili da su Ronaldo i Fernandeš vidno izbegavala i da čak nisu ni upućivali poglede jedan drugom. Prethodno je bila očigledna i situacija u kojoj Ronaldo ima neobičnu raspravu sa Žoaom Kanselom, defanzivcem Mančester sitija.

Na društvenim mrežama je bilo mnogo onih koji su sve ovo shvatili kao jasan pokazatelj sve lošije atmosfere u nacionalnom timu, ali ostaje da se vidi da li u tome ima istine, i ako ima, hoće li to uticati na selekciju Fernanda Santoša tokom Mundijala u Kataru.