Sport

Nadal posle poraza u Torinu: Život ću dati da se vratim na stari nivo

Španski teniser Rafael Nadal posle poraza na Završnom turniru u Torinu rekao je da će dati sve od sebe da se ponovo vrati na nekadašnji nivo.
Nadal posle poraza u Torinu: Život ću dati da se vratim na stari nivoGetty © Matthew Stockman / Staff

Kanadski teniser Feliks Ože-Alijasim savladao je Rafaela Nadala u drugom kolu zelene grupe na Završnom turniru u Torinu i ugasio njegove nade za plasman u polufinale – 6:3, 6:4.

Ože-Alijasim je iskoristio činjenicu da Španac nije na svom vrhuncu i zabeležio prvu pobedu na takmičenju osmorice najboljih.

Rafael, koji nikada nije trijumfovao na Završnom turniru, gotovo izvesno će u grupnoj fazi završiti i ovaj jer samo teorijski može da prođe dalje.

"Nisam zaboravio da igram tenis i kako da budem mentalno jak. Samo mi je potrebno  da povratim sva pozitivna osećanja i samopouzdanje. To je sve što mi treba da budem na nivou na kome sam želeo da budem. Ne znam da li ću uspeti da se povratim ponovo, ali nemam sumnju da ću umreti za to", rekao je Nadal.

U poslednjoj rundi Nadal će morati da se "čupa" protiv Kaspera Ruda iz Norveške, a Ože-Alijasim će na megdan Tejloru Fricu.

image