Sport

Holand izabrao četiri favorita za osvajanje Mundijala

Norvežanin neće igrati na Svetskom prvenstvu u Kataru.
Holand izabrao četiri favorita za osvajanje MundijalaGetty © Jan Kruger / Stringer

Erling Holand je jedan od najskupljih i najboljih igrača na svetu. Ove sezone fenomenalno igra za Mančester siti, gde je već postigao 23 gola na samo 18 utakmica u novom klubu.

Ipak, 22-godišnji golgeter neće igrati na Svetskom prvenstvu u Kataru, pošto se njegova Norveška nije kvalifikovala. Ali zvezda Sitija zna ko su po njegovom mišljenju glavni favoriti za osvajanje svetske titule.

Holand, koji je nedavno dobio zanimljivu ponudu šestoligaša da dođe na pozajmicu u taj klub tokom trajanja Mundijala, otkrio je od kojih selekcija najviše očekuje u Kataru.

"Po meni, favoriti su Brazil, Argentina, Francuska i možda Engleska. Ne mogu da izaberem jednu reprezentaciju jer ima toliko dobrih, tako da ću izabrati ove četiri", rekao je Holand, prvi strelac Premijer lige sa 18 golova.

"Pre svega, voleo bih da igram na Svetskom prvenstvu. Ali realnost je da ne igram. Opustiću se, telo i um, a onda ću da treniram. S obzirom na to da mi dobro ide u prvim mesecima u Sitiju, ne moram da radim na puno stvari niti nešto da menjam", dodao je Holand.

image