Sport

Konačno i Ten Hag da dobije dobru vest: Junajted objavio - Luk Šo je konačno zdrav

Mančester junajted je na početku sezone imao dosta problema sa povredama važnih igrača
Konačno i Ten Hag da dobije dobru vest: Junajted objavio - Luk Šo je konačno zdravGetty © Alex Caparros / Stringer

Fudbaler Mančester junajteda Luk Šo vratio se treninzima prvog tima posle pauze od tri meseca zbog povrede, saopštio je engleski klub.

"Mančester junajted je dobio veliko pojačanje uoči nastavka sezone u Premijer ligi, pošto se Luk Šo vratio treninzima. On je trenirao sa prvim timom uoči meča Premijer lige protiv Evertona u nedelju", saopštio je klub sa "Old traforda".

Šo je odigrao samo prva dva meča u sezoni protiv Vulverhemptona i Totenhema pre nego što je u avgustu doživeo povredu mišića.

Engleski reprezentativac (28) je u Mančester junajted stigao 2014. godine iz Sautemptona, a za klub sa "Old traforda" je odigrao 262 utakmice i postigao je četiri gola. U saopštenju Mančester junajteda se navodi da se Tajler Malasija i dalje nalazi na listi povređenih igrača.

"Crveni đavoli" se trenutno nalaze na šestom mestu na tabeli Premijer lige sa 21 bodom, a u nedelju će gostovati Evertonu, u prvom meču "karamela" nakon odluke Premijer lige da ih kazni oduzimanjem 10 bodova zbog kršenja pravila o finansijskom fer-pleju.

image