Ronaldo: Držim pepeo oca i sina u kući

Objavljen je treći deo intervjua koji je fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo dao britanskom novinaru Pirsu Morganu. On je pre nekoliko dana šokirao svet izjavom da ga je klub izdao, kao i da ne poštuje menadžera Erika ten Haga, a opet se na meti našao bivši trener engleskog velikana Ralf Rangnik.

"Kada je Solšer dobio otkaz, bilo je potrebno da dovedemo pravog trenera, a ne sportskog direktora… Svidelo mi se da radim sa Solšerom. Rangnika nisam doživljavao kao trenera ", rekao je Ronaldo.

 

Kritikovao je i mlade fudbalere Crvenih đavola.

"To je problem u svim ligama. Današnja omladina je drugačija od moje generacije. Ali ne mogu da ih krivim – život ide dalje i stvari se menjaju i napreduju. Fokusirani su na razne tehnologije. Najvažnije je da ne znaju da slušaju. Na jedno uho uđe, a na drugo izađe. Nažalost, više nisu zainteresovani za fudbal kao što su fudbaleri ranije bili ".

Portugalski as je izneo neočekivano priznanje da drži pepeo svog preminulog oca i sina u kući.

"Pepeo mog oca i pepeo mog sina su sa mnom. Želim da ih čuvam do kraja života, a ne da ga prospem preko okeana. Stalno razgovaram sa njima. Pomažu mi da postanem bolja osoba, da budem dobar čovek i otac", rekao je Ronaldo.