Ronaldo opleo po mladim fudbalerima: Poštujem samo tri igrača Junajteda

Pojavili su se novi detalji intervjua Kristijana Ronalda koji je podigao mnogo prašine u svetu fudbala.

Eksplozivni intervju Kristijana Ronalda i dalje je jedna od glavnih tema u svetu fudbala. Portugalski superstar dao je prošle sedmice intervju Pirsu Morganu, a svakog dana, objavljuju se novi delovi intervjua koji je ljubitelje fudbala podelio.

Ronaldo je u njemu kritikovao skoro sve koje je spomenuo - svoj klub Mančester junajted, bivšeg trenera Ralfa Rangnika, sadašnjeg trenera Erika ten Haga, a sada su na udaru bili i gotovo svi mlađi igrači sa kojima je imao priliku da sarađuje.

Kristijano je proteklih dana trpeo mnogo kritika, iz Mančester junajteda su najavili da će dobro razmisliti o svom narednom potezu koji se tiče Portugalca, a neki mediji čak navode da bi "crveni đavoli" mogli da ga kazne sa 1.000.000 funti.

No, Ronaldo je u novim detaljima intervjua istakao da pepeo preminulih oca i sina drži u kući, ali i da samo nekoliko saigrača iz Mančestera može da pohvali.

"Od igrača Junajteda, pozitivno mogu da istaknem samo njih trojicu. Diogo Dalot je vrlo profesionalan iako je mlad i ne sumnjam da će dugo trajati. Pametan je, inteligentan i jako profeisionalan. Po dobrom mogu da spomenem još Lisandra Martineza i Kazemira", rekao je Ronaldo.

On je iskoristio ovaj intervju da kritikuje mlade fudbalere u globalu.

"Ne poštuju iskusnije i starije igrače, žive u drugačijoj eri. Moram da kažem da moj sin koji ima 12 godina nema takav mentalitet. Mladi igrač anas do nekih stvari dolaze mnogo lakše, uopšte se ne muče, baš ih briga. Prave se da slušaju, ali na jedno uho im uđe, a na drugo izađe. To me ne iznenađuje, ali za njih je prava šteta što kad imaju najbolji primer ispred sebe, makar ne pokušaju da ga slede", rekao je Portugalac i potom, očekivano, pojasnio na koga je mislio.

"Ja sam taj primer. Svakog jutra ja prvi dolazim i zadnji odlazim", rekao je Ronaldo u kritici prema mlađim fudbalerima.