Obradović: Ne smemo dopustiti Borcu lake poene

Trener Partizana, Željko Obradović, izjavio je danas da crno-beli ne smeju da dozvole košarkašima Borca da postižu lake poene na meču devetog kola regionalne ABA lige

Košarkaši Partizana dočekaće sutra od 20 časova ekipu Borca.

"Igramo protiv tima koji igra izuzetno brzu košarku. Promenili su ekipu i način igre u odnosu na prošlu godinu. Tim koji igra u tranziciji, imaju veoma, veoma pokretne i brze igrače i to je prva stvar o kojoj treba da vodimo računa. Da ne dozvolimo da postižu lake poene u tranziciji. Odgledali smo mnogo utakmica i to je najveći problem koji sam postavio pred utakmicu - naša reakcija na njihovu brzinu, i na taj način kako igraju", izjavio je Obradović.

Košarkaš Partizana Mateuš Ponitka izjavio je da je Borac agresivan tim.

"Doći će i igrati fizički na visokom nivou, sa puno kontakta. Nažalost, dozvolili smo da svako pomisli da može da dođe i da nas pobedi u našoj dvorani. To moramo da prekinemo, moramo da budemo čvršći i da odbranimo naš teren. Moramo konačno da kliknemo i počnemo da pobeđujemo. Biće veoma teška utakmica za nas, moramo da ostanemo jaki, igramo timski, i da pomognemo jedni drugima pri svakom posedu", naglasio je Ponitka.