I Mitrović će igrati protiv Mesija - Inter Majami potvrdio rivale u Arabiji

Srpski reprezentativci dobiće priliku da krajem januara naredne godine odmere snage protiv legendarnog Argentinca

Još pre tri sedmice su iz Saudijske Arabije stigle informacije da ćemo u februaru 2024. godine gledati možda i poslednji okršaj Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, kada je objavljeno da će Inter Majami gostovati El Nasru na Bliskom istoku.

A sada je i američka franšiza potvrdila taj meč, ali i još jedan - protiv El Hilala za koji nastupaju Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić.

Ipak, postoje razlike u datumima u odnosu na one koje su prvobitno najavljeni. Inter Majami će tako učestvovati na "Rijad sezonskom kupu" i igraće u grupi protiv dva pomenuta tima.

Prvo će protiv El Hilala igrati 29. januara 2024. godine, što će biti prilika i za reprezentativce Srbije da odmere snage protiv možda i najboljeg fudbalera svih vremena, ali i drugih zvezda poput Đordija Albe i Serhija Busketsa. Jedino će spektaklu nedostajati povređeni Nejmar, koji takođe nastupa za El Hilal.

Potom će Inter Majami igrati protiv El Nasra za koji između ostalih nastupaju Kristijano Ronaldo, Sadio Mane i Marcelo Brozović, a taj meč je na programu 1. februara, umesto prethodno najavljenog 24. februara.