"Prvi put vidim Bogdana takvog, jedno se promenilo": Jokić se javio posle rekorda Srbina

Bogdanović je u porazu svog tima postao prvi igrač u istoriji Atlante koji je uspeo da pogodi i 10 trojki i zabeleži makar 40 poena na jednom meču

Bogdan Bogdanović je ubacio 40 poena i postavio rekord karijere u meču koji je Atlanta izgubila 122:129 protiv Denvera, a zvezda Nagetsa Nikola Jokić komentarisao je fenomenalan nastup kapitena reprezentacije Srbije.

Jokić je bio srećan zbog saigrača iz nacionalnog tima, nakon što je ovaj postigao neverovatnih 10 trojki na tom susretu.

"Srećan sam što sam ga video zdravog i bez povreda. Mislim da je ovo prvi put nakon dugo vremena da se on zaista kreće normalno i da nema nikakve bolove. Sećam se kada je imao ovakve utakmice, delovalo je da ne promašuje nijedan šut", rekao je Jokić o Bogdanoviću posle utakmice.

Jokić je na meču ubacio 25 poena, imao je pomoć Džamala Mareja sa 29 poena i Džulijena Strotera sa 22. I pored toga, Denver je morao žestoko da se pomuči da bi zaustavio Atlantu i Bogdanovića.

"Igrali smo kao da smo bili u panici. Pobeda je pobeda i to je ono što je najvažnije", poručio je superstar iz Sombora nakon što su Nagetsi prekinuli seriju od tri uzastopna poraza.