Sport

Obradović o mukama pred Žalgiris: Jaramaz neće trenirati, Ledej i Naneli pod znakom pitanja

Trener Partizana, Željko Obradović, ima probema u sastavljanju tima pred meč sa Žalgirisom
Obradović o mukama pred Žalgiris: Jaramaz neće trenirati, Ledej i Naneli pod znakom pitanja© Dusan Milenkovic/ATAImages

Partizan gostuje u četvrtak Žalgirisu u meču 14. kola Evrolige, a crno-beli neće biti kompletni ni na tom meču.

Željko Obradović od početka sezone ima problema sa povređenim igračima, a u Kaunasu neće moći da računa na Trifunovića, Avramovića i Kaminskog, a sada je pod znakom pitanja i Ognjen Jaramaz koji se povredio u meču sa SC Derbijem.

"Što se nas tiče, imamo probleme i u odnosu na jučerašnju utakmicu. Jaramaz sigurno neće trenirati, Ledej i Naneli takođe imaju probleme. Nadam se da će nas biti osam ili devet na treningu i da ćemo probati i na takav način da se pripremimo i da vidimo sutra u kakvom će stanju biti ti igrači koji bi eventualno mogli da igraju. Smailagić je juče dobio udarac, bolela ga je glava na terenu, ali to je udarac. Za Jaramaza ne znamo kako će da izgleda", rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Crno-beli trenutno imaju bilans od sedam pobeda i šest poraza i na deobi su šestog mesta Evrolige.

"Svako naredno gostovanje će biti najteže. Žalgiris je tim koji igra izvanredno, imaju jasnu ideju kako i gde da napadaju i imaju ogromnu energiju, kako napadački tako i odbrambeno", kaže Obradović i dodaje da će biti teško igrati na gostovanju u Litvaniji.

"Sigurno je da nas očekuje veoma teška utakmica. Znamo da je tamo arena uvek ispunjena do poslednjeg mesta. Imaju veliku podršku i to je fenomenalan ambijent za igranje košarke", zaključio je Obradović.

Utakmica u Kaunasu igra se u četvrtak od 19 časova.

image