Nejmar fotografijom najavio - Brazil osvaja Svetsko prvenstvo?

Lider i najveća zvezda brazilske reprezentacije očito veruje da će ta selekcija posle 20 godina osvojiti najvredniji trofej.

Svetsko prvenstvo u Kataru počinje u nedelju od 17.00 časova. Kompletan vodič za Mundijal je spreman, a od ponedeljka će se utakmice na turniru ređati kao na traci.

Srbija prvi meč igra za četiri dana, protiv Brazila, a u toj selekciji očito veruju da je došlo vreme da osvoje titulu prvaka sveta. Jedna fotografija Nejmara to najbolje pokazuje.

Prva zvezda reprezentacije Brazila objavila je fotografiju na svom Instagram profilu, na kojem se vidi šorts njegove selekcije i televizor.

Ipak, fokus nije bio na dešavanjima sa TV ekrana, već na zvezdicu koju je Nejmar dodao iznad grba selekcije Brazila. Tako se uz pet zvezdica, koje reprezentuju pet titula prvaka sveta, našla i šesta, koju je Nejmar dodao.

Time je poslao jasnu poruku svim rivalima, da Brazil veruje u osvajanje prve titule svetskog šampiona nakon 2002. godine. Ipak, za tako nešto moraće da pređu put dug sedam utakmica, od kojih je prva protiv Srbije na stadionu "Lusail" 24. novembra.