Skandal u Podgorici - navijači Budućnosti napali igrače, uleteli i u svlačionicu

Ružne scene viđene su u hali "Morača" posle poraza od Studentskog centra

Veliki skandal dogodio se u subotu uveče na utakmici ABA lige u Podgorici, pošto su navijači Budućnosti pokušali da se obračunaju sa košarkašima svog tima.

Ekipa Budućnosti doživela je poraz 82:94 od Studentskog centra, ali je nakon svega usledila prava sramota jer su ih njihovi navijači napali i u svlačionici dvorane "Morača".

Kako piše portal "Vijesti", pristalice Budućnosti su pokušale da se obračunaju sa igračima na terenu, ali su ih obezbeđenje i policija sprečili da dođe do bilo kakvog kontakta.

"Jedan navijač je, ipak, preskočio ogradu, a potom je nekoliko njih ušlo u svlačionicu Budućnosti. Sve se završilo posle nekoliko minuta, s tim da je Brendon Pol izašao iz svlačionice i vikao ka jednom od navijača", navedeno je u tekstu.

Kasnije se pojavio i snimak na kom se videla ta scena o ulasku navijača na teren, dok trener Budućnosti Andreja Žakelj nije želeo da komentariše ta dešavanja nakon susreta.

Budućnost ove sezone ne beleži dobre rezultate, pošto su u prvih 13 kola ABA lige već doživeli pet poraza, a trenutno se muče i u Evrokupu gde imaju skor 5-7.