Sport

"Praznik je u Zadru, Badnjak sa Partizanom - stiže nam najveći tim"

Crno-beli gostuju u Zadru na katoličko Badnje veče, a u tom klubu su oduševljeni što će praznik slaviti uz tim Željka Obradovića
"Praznik je u Zadru, Badnjak sa Partizanom - stiže nam najveći tim"© Dusan Milenkovic/ATAImages

Košarkaši Partizana u nedelju od 17.00 časova gostuju Zadru u novom kolu ABA lige, a da će ekipa Željka Obradovića biti dočekana srdačno pokazala je i najava hrvatskog tima na klupskom sajtu.

Kako se može zaključiti, u Zadru jedva čekaju dolazak najvećeg evropskog trenera i njegovog tima.

"Stiže nam i taj dugo čekani blagdan u Zadru, Badnjak s Partizanom! Čim se pogase svetla večerašnjeg Džibonijevog koncerta počinje raspremanje pozornice i priprema za ipak najveću prazničnu manifestaciju ove zime, veliki derbi s najboljom košarkaškom ekipom na ovim prostorima. U dvorani je do jutros ostalo svega 1.500 slobodnih mjesta, isključivo na tribinama sa strane, a na blagajnama bi se sutra i taj mali slobodni prostor trebalo popuniti. Sve je spremno za košarkašku feštu", saopštio je KK Zadar.

"Kakve su šanse da Zadar na kraju ulepša svojim navijačima praznike pobedom? O tome se na hodnicima Višnjika samo šapuće, mnogi su svesni da tri poraza Partizana u ovogodišnjoj ligi nisu odraz pravog stanja ekipe. Zadar naravno ima negativan skor s Partizanom, ali bilo je tu i slatkih pobeda... Zadru treba čudo, a ona se događaju. 'Nije svako veče Badnje, ali ovo danas sasvim slučajno – Badnje je", takođe je poruka kluba.

Partizan je trenutno trećeplasirani tim ABA lige sa učinkom 9-3, dok je Zadar na šestom mestu sa skorom 6-6.

image