Sport

Ronaldo o intervjuu: Pričam kada želim, ne zanima me šta će neko da misli o tome

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo, prilikom prve konferencije na Svetskom prvenstvu u Kataru, dotakao se sada već nadasve čuvenog intervjua sa Pirsom Morganom, za koji misli da nije uzdrmao njegove klupske saigrače i trenera.
Ronaldo o intervjuu: Pričam kada želim, ne zanima me šta će neko da misli o tomeGetty © Christopher Lee

Ronaldo je u pomenutom intervjuu oštro kritikovao vlasnike Mančester junajteda, aktuelne i bivše trenere, saigrače, mlade talente...

Novinari su ga pitali da li je tajming igrao veliku ulogu u tome, pošto je intervju objavljen neposredno pred početak Svetskog prvenstva.

"Tajming je tajming. Iz vašeg ugla je lako videti kako biramo tajming. Nekada pišete istine, nekada pišete laži", započeo je Ronaldo.

Portugalski fudbaler rekao je da se ne obazire previše na to kako će ko shvatiti intervju.

"Ne moram da mislim o tome šta će drugi da misle. Pričam kada želim da pričam. Igrači me vrlo dobro poznaju godinama i znaju kakav sam tip osobe. Ovo je ambiciozna grupa, koja je gladna i fokusirana. Siguran sam da intervju nije uzdrmao koncentraciju i fokus svlačionice", rekao je Kristijano.

Ronaldo je objasnio krajnje čudan susret sa saigračem iz kluba i reprezentacije Brunom Fernandešom.

"Bili smo zajedno prethodne nedelje. Njegov avion je kasnio, pa sam ga pitao da li je došao brodom", rekao je 37-godišnji fudbaler.

Petostruki osvajač "Zlatne lopte", rekao je da ne želi da fokus novinara na Svetskom prvenstvu bude na njemu, već na reprezentativcima Portugalije.

Ronaldo će u Kataru odigrati svoj peti, verovatno i poslednji Mundijal.

"Osećam se sjajno, oporavio sam se, trenirao sam dobro i spreman sam za početak Svetskog prvenstva na najbolji mogući način. Mislim da ova selekcija Portugala ima neverovatan potencijal. Mislim da možemo  zasigurno da pobedimo i osvojimo prvenstvo. Ipak, moramo biti fokusirani na prvu sledeću utakmicu, tako da prvo Gana, da tu ostvarimo pobedu, pa ćemo videti kako dalje", zaključio je.

image