Obradović: Nije u redu targetirati jednog igrača, nije on sam učestvovao u tome

Crno-beli nisu uspeli da slave ni u drugom uzastopnom derbiju, pošto je Zvezda odnela pobedu u dramatičnoj završnici

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović čestitao je crveno-belima posle poraza njegove ekipe od Crvene zvezde (86:88).

U meču u kom je Partizan imao i 19 poena zaostatka, crno-beli su uspeli da uvedu meč u neizvesnu završnicu, ali ne i da stignu do trijumfa.

"Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi. Oni su dominirali u prvom poluvremenu, mi u drugom. Igrali smo dva različita poluvremena, Zvezda je pogodila tri prva šuta za tri poena i stekla prednost, mi smo u prvom poluvremenu bili loši i odbrani i u napadu", rekao je Obradović na konferenciji za novinare posle utakmice.

On je rekao da je Partizan u drugom poluvremenu podigao nivo igre i vratio se u meč.

"Igrači su shvatili da ono nije slika koju želimo da pokažemo, vratili smo se u meč, na kraju promašili nekoliko bacanja i imali šut za pobedu, ali šut Avramovića nije ušao. Postoje stvari koje ćemo analizirati i pogledati snimke", rekao je Obradović.

On je odbacio navode novinara da je Zek Ledej bio "previše agresivan" na ovom susretu.

"Nije korektno targetirati jednog igrača jer nije on sam učestvovao u tome što se dešavalo. Imao je ogroman motiv danas, on nas je i pokrenuo u drugom poluvremenu da se vratimo u meč", zaključio je Obradović.