Sport

Zvezda lomi drugu najbolju odbranu u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Valesnije u utakmici 24. kola Evrolige. Meč se igra od 20.00 časova u "Štark areni", a tok meča i kretanje reultata možete pratiti na našem portalu
Zvezda lomi drugu najbolju odbranu u Evroligi© Dusan Milenkovic/ATAImages.

Crveno-beli dočekuju Valensiju u dobrom raspoloženju - nakon pobede u "večitom" derbiju. 

Zvezda i dalje ima šanse da se plasira među deset najboljih ekipa koje posle ligaškog dela sezone nastavljaju takmičenje kroz plej-in i plej-of, ali da bi to uspela mora da počne da pobeđuje što pre.

"Valensija je tim koja ima dobre atlete, veoma su čvrsti. Imaju drugu najbolju odbranu u Evroligi. Moramo da igramo našu igru, igramo na našem terenu. Moramo da napadamo pametno, a defanzivno da budemo konstantni i prisutni, da im ne dozvolimo da budu dobri u tranziciji", istakao je trener Zvezde, Janis Sferopulos.

Dodaje da španski tim ima rešenja na svim pozicijama.

"Ovo je prvi put od kad smo krenuli da igramo obe utakmice kod kuće, to je dobro, ali se fokusiramo na sledeću utakmicu. Ne znamo zasigurno oko Brendona Dejvisa, rekli su da neće igrati. Ako ne bude igrao sigurno da je problem za njih, ali ne smemo da potceniti ostale talentovane igrače koje imaju. Imaju rešenja na svim pozicijama. Moramo biti fokusirani na sve njih i ostati kao tim prisutni našoj taktici", zaključio je Sferopulos.

Meč se igra od 20.00 časova u "Štark areni", a tok meča i kretanje reultata možete pratiti na našem portalu

image