Sport

Zvezda prodala još jednog talenta - Mitrović u Italiji za 1.300.000 evra

Posle Koste Nedeljkovića, crveno-beli su prodali i krilnog fudbalera
Zvezda prodala još jednog talenta - Mitrović u Italiji za 1.300.000 evra© Bane T. Stojanovic/ATAImages

Crvena zvezda je potvrdila još jednu prodaju jednog od svojih mladih fudbalera ove zime, pošto je ozvaničen prelazak Stefana Mitrovića u Veronu.

Italijanski klub je realizovao transfer krilnog fudbalera u transferu koji se prema pisanju medija kreće u visini od 1.300.000 evra, uz 20 odsto od sledećeg transfera.

"Stefan Mitrović je napustio Crvenu zvezdu. Mladi fudbaler posle 72 odigrane utakmice i 13 postignutih golova odlazi u Veronu. Stefane, puno sreće u nastavku karijere želi ti tvoja Zvezda", stoji u klupskoj objavi.

Verona je na klupskom sajtu potvrdila da je momak rođen 2002. godine u Kruševcu potpisao ugovor, ali nije saopštila detalje. Mitrović je karijeru počeo u Kanadi, gde je odrastao, pre nego što se vratio u Srbiju i potpisao za Napredak iz Kruševca.

U Zvezdu je prešao 2022. godine, a u dresu reprezentacije Srbije upisao je dva nastupa. Prethodno su crveno-beli realizovali transfer 18-godišnjeg Koste Nedeljkovića u Aston Vilu, ali će desni bek do kraja sezone igrati za Zvezdu na pozajmici.

image