Piksi otkrio pred Brazil - Mitrović spreman, ali postoji loša vest

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi istakao je da je Aleksandar Mitrović potpuno spreman za prvi meč "orlova" na Mundijalu.

Došlo je vreme da i reprezentacija Srbije zaigra na Svetskom prvenstvu u Kataru. Dan pre utakmice protiv Brazila, selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi imao je šta da kaže o očekivanjima, ali i zdravstvenom stanju njegovih fudbalera.

A to je donelo i dobru vest za sve navijače Srbije - Aleksandar Mitrović je spreman za Brazilce.

Mnogo je bilo priča oko toga hoće li Mitrović biti spreman, imajući u vidu povredu zgloba koju vuče još od septembra i utakmica u Ligi nacija. Stojković je uz dobre vesti o napadaču Fulama doneo i jednu lošu.

"Mitrović radi sa ekipom i ne boli ga ništa, ne oseća bol. To je dobra vest. Što se tiče Filipa Kostića, veliki je znak pitanja i vuče povredu od utakmice sa Juventusom jer igraju samo po levoj strani. Oseća umor u mišiću. Nemam šta da krijem i hoću da budem iskren", rekao je Stojković u razgovoru s novinarima.

Upitan o timu Srbije koji bi mogao da se pojavi na terenu stadiona "Lusail", Piksi nije želeo da govori.

"To su potpuno legitimna pitanja za ovakve prilika, ali nijedan trener vam neće reći tim u kom će igrati. Što se tiče sastava Brazila, znamo ko će igrati i to ne menja ništa. Niti će promeniti. Što se tiče našeg tima, dobro smo radili ovih dana i dobro smo se adaptirali na klimu i život u Kataru, stanje je zadovoljavajuće jedino što mogu da kažem da je pod znakom pitanja Kostić... Eto, otkrio sam vam nešto. Očekujem dobru Srbiju, hrabru, koja će dati sve od sebe da napravi dobar rezultat", rekao je Dragan Stojković Piksi.